Over Autoschade Lochem


Autoschade  Lochem is in 1984 opgericht door de heer Ben Moser en was gevestigd aan de Tramstraat in Lochem. In 1992 is het huidige pand op het Alsvoort gebouwd en is het bedrijf  verhuisd naar het Aalsvoort 31.

Op 1 februari 2014 is het bedrijf overgenomen door de huidige eigenaren Dinand en Gerreke Heuvel, samen met 3 medewerkers repareren wij alle soorten van autoschades van klein tot groot.

Autoschade  Lochem is gecertificeerd door de stichting Duurzaam repareren, dit wil zeggen dat wij bij alle werkzaamheden  rekening houden met de belasting van het milieu, onder andere door met producten te werken die voldoen aan de eisen van Duurzaam repareren, door het gescheiden afvoeren van de verschillende afvalstromen en indien mogelijk door het gebruik van gebruikte onderdelen. Dit alles word jaarlijks getoetst d.m.v. van audits door de stichting Duurzaam repareren.

Vanaf 01-01-2019 is Autoschade Lochem verhuist naar Hanzeweg 27 7241 CS Lochem

Geen zorgen, kwaliteit gegarandeerd

Schade aan uw auto heeft u sneller dan u denkt. Naast het financiële komt er nog een hele berg administratieve rompslomp bij kijken. Wat u nodig heeft is een schadeherstelbedrijf dat niet alleen de schade perfect herstelt maar u ook de zorgen uit handen neemt. Tijdens het schadetraject wordt door middel van ingebouwde controlepunten de kwaliteit gemeten en, indien nodig, bijgestuurd.

Ontwerp & Realisatie: GHP-online